Interstate 55

Tarts velünk az I55-on Chicagótól egészen New Orleansig, dőlj hátra, élvezd az utazást és kóstolj meg az úton mindent, amit Amerikában enni érdemes!

Asztalt foglalokHol található?

Amerika ízei csak rád várnak

Burgerek

18 dkg-os USDA marhahúspogácsával

Steakek

USDA Black Angus
és Dél-Amerikai marhahúsok

Deep dish pizzák

5 cm magas pizza, az igazi sajtimádóknak

BBQ

Ole Hickory smokerben készült húsok

Interstate 55

Az Interstate 55 (I-55, 55-ös országos autópálya) az Amerikai Egyesült Államok középső részén, észak-dél irányban szeli át az országot, ezzel összeköti a Mexikói-öblöt és a Nagy-tavakat (a Michigan-tónál ér véget). LaPlace-ből (New Orleans), Louisiana államból indul és Chicagóban, Illinois államban ér véget. Útja során 6 államon halad át. Teljes hosszúsága több, mint 1550 km.

Éttermünkben minden marhából készült étel USDA marhából készül

Hogy mit is jelent ez?

Az USDA jelölés a steakeken az amerikai élelmiszerek egyik minőségbiztosítási rendszerének jele. Az USDA az Egyesült Államok mezőgazdasági minisztériumának rövidítése (United States Department of Agriculture). Az USDA, pontosabban annak agrármarketinggel foglalkozó ága, az AMS (Agricultural Marketing Service), végzi a marhahúsok vágóhídi osztályozását. A szolgáltatásért fizetni kell, a díj fejében az USDA AMS kiküld egy komolyan képzett szakértőt, aki a hús márványozottsága alapján megállapítja annak besorolását.