i55

RÓLUNK

Többször jártuk meg Amerika széles sztrádáit, miközben kutattunk a legjobb ízek után.
Mindegyik műfajban megtaláltuk a kedvenceinket, legyen szó burgerekről, a barbecue-ról vagy épp az egyedülálló deep dish pizzáról.
Ezeket pedig ideje volt már egy helyen felvonultatni: így született meg az I55 American Bar & Restaurant. Az Amerikát észak-dél irányban kettészelő Interstate 55 jelzésű autópálya után lett elnevezve, hiszen ételeink többsége az út által átszelt városokból ered.

Éttermünkben az amerikai ízlésvilágot éppen annyira kanyarítottuk a magyar felé, hogy ezzel kicsit mindenki kedvében járjunk: az étkezés végeztével elégedetten törölgesse a szája szélét a hazai vendég, a tengerentúlról érkezők pedig országuk jellegzetes ízei mellett ízelítőt kapjanak ételeik budapesti értelmezéséből.

 

Tarts velünk az I55-on Chicagótól egészen New Orleans-ig, dőlj hátra, élvezd az utazást és kóstolj meg az úton mindent, amit Amerikában enni érdemes!

 

Kiss Péter
az I55 tulajdonosa

Kínálatunk

Deep dish pizza

Barbecue

Burger

Söreink

ÚTINAPLÓ

Pattan a csomagtartó zárja, készen állunk a hosszú útra. Visszanézek Lou Malnati’s felé, még érzem a számban a frissen sült deep dish pizza puhán ropogós tésztájának mennyei textúráját.

Tovább olvasom az útinaplót