Come for a beer, stay for the burger!

BURGER

A burgerekkel kezdődött minden. Amikor először hazatértünk az államokból, már akkor tudtuk, hogy burgerezőt szeretnénk itthon nyitni – persze akkor még nyoma sem volt Budapesten a burger-forradalomnak. Az első gólyák között nyitottuk meg a Beer and Burgert, ami 2014-ben igazi szenzáció volt a maga burger-mesterműivel. Szerencsére a lelkesedés nem apadt fennállásának 4 éve alatt sem, viszont kialakult egy fantasztikus vendégkör, akikkel azóta is kölcsönös az imádat.

A két év után Budapest Burger Company-ra keresztelt burgerező viszont 2018-ra kinőtte Wesselényi utcai odúját, és tulajdonképpen ez vezetett az I55 megnyitásához – először csak egy nagyobb helyet kerestünk, aztán meg beleszerettünk a deep dish pizza műfajába, és akkor már úgy voltunk vele, hogy csapjuk hozzá a barbecue-t és mindent, amit Amerikából imádunk… De a Burgerrel kezdődött minden.

Ha ellátogatsz hozzánk, az I55-on belül is megtalálod majd a Wesselényi utcai étteremből áthozott ikonikus neontáblát, az emlékfalat a sok-sok törzsvendéggel készített fotóval és mindemellett még rengeteg, a Burgerre emlékeztető apróságot – az étlapon pedig természetesen fent vannak a legjobb burgerek is!

A Beer and Burger pályafutása alatt ezek voltak a legnépszerűbb burgerek, ezért ezeket magunkkal is hoztuk az I55-be:

.

BURGER

 1. O’Sullivan sajtos burger

  2.090 Ft
 2. BnB Burger

  1.790 Ft
 3. Smoke on the Water

  1.890 Ft
BURGER
 1. Paradise City

  2.390 Ft
 2. Duck Dance

  1.990 Ft
 3. Hey Jude

  1.890 Ft

Sztorikönyv

#AholATörténetekSzületnek

Sztorik a Burger életéből, melyeket szeretünk és valamilyen módon közünk is van hozzá.

Emlékeink a Budapest Burger Company-ból