Come for a beer, stay for the burger!

BURGER

A burgerekkel kezdődött minden. Amikor először hazatértünk az államokból, már akkor tudtuk, hogy burgerezőt szeretnénk itthon nyitni – persze akkor még nyoma sem volt Budapesten a burger-forradalomnak. Az első gólyák között nyitottuk meg a Beer and Burgert, ami 2014-ben igazi szenzáció volt a maga burger-mesterműivel. Szerencsére a lelkesedés nem apadt fennállásának 4 éve alatt sem, viszont kialakult egy fantasztikus vendégkör, akikkel azóta is kölcsönös az imádat.

A két év után Budapest Burger Company-ra keresztelt burgerező viszont 2018-ra kinőtte Wesselényi utcai odúját, és tulajdonképpen ez vezetett az I55 megnyitásához – először csak egy nagyobb helyet kerestünk, aztán meg beleszerettünk a deep dish pizza műfajába, és akkor már úgy voltunk vele, hogy csapjuk hozzá a barbecue-t és mindent, amit Amerikából imádunk… De a Burgerrel kezdődött minden.

Ha ellátogatsz hozzánk, az I55-on belül is megtalálod majd a Wesselényi utcai étteremből áthozott ikonikus neontáblát, az emlékfalat a sok-sok törzsvendéggel készített fotóval és mindemellett még rengeteg, a Burgerre emlékeztető apróságot – az étlapon pedig természetesen fent vannak a legjobb burgerek is!

A Beer and Burger pályafutása alatt ezek voltak a legnépszerűbb burgerek, ezért ezeket az I55-be is magunkkal hoztuk:

(burgereinket hasábburgonyával és coleslaw-val tálaljuk)

.

BURGER

  1. O’Sullivan sajtos burger

  2. BnB Burger

  3. Smoke on the Water

BURGER
  1. Paradise City

  2. Duck Dance

  3. Hey Jude

Sztorikönyv

#AholATörténetekSzületnek

Sztorik a Burger életéből, melyeket szeretünk és valamilyen módon közünk is van hozzá.

Emlékeink a Budapest Burger Company-ból