Hogyan éljük túl a hőséget a városban?

Category: Hírek

Az idei nyár kedvenc itala, a gin-tonic végre méltó helyet kap életünkben: hivatalosan is megnyitjuk az Alkotmány Gin Teraszt! Így már elviselhetőek lesznek 30+ fokos napok a városban is. 😉

Először válaszd ki, melyik a gint szeretnéd a poharadban látni…

GIN

Nordes (szőlő) 2.190 Ft

A Nordes galíciai gint a friss észak-atlanti szél keltette életre. Az Albarino szőlő törkölyéből, csodás gyógynövényeket hozzáadva készítik el, melyek elegye egyedülálló, izgalmas gint alkot. Kiváló párosa a Fever-Tree Premium Tonic-nak.

Gin Mare (olívabogyó és bazsalikom) 2.390 Ft

A frissen vágott mediterrán fűszerek, a rozmaring és a bazsalikom ízét hordozza magában. Legjobban a Fever-Tree Mediterranean Tonic illik hozzá.

Bombay (lime és borókabogyó) 1.890 Ft

Pazar citrusos aromákat hordoz, melyeket legjobban a Fever-Tree Mediterranean Tonic emel ki.

Martin Millers (eper és feketebors) 1.990 F

Kiváló, kis mennyiségben gyártott ‘pot still’ (kisüsti) gin, amelyet izlandi forrásvízzel kevernek. A Fever-Tree Lemon Tonic-kal alkot felejthetetlen párost.

Tanqueray 10 (rozmaring és grapefruit) 1.990 Ft

Eredetének nyugalma után nevezték el ezt a kis mennyiségben, friss citrus-gyümölcsök felhasználásával gyártott kézműves gin-t. Minden kortyban tökéletes a citrus ízrobbanás, mely Fever-Tree Premium Tonic-kal lesz még teljesebb.

Hendricks (uborka és rózsabors) 2.090 Ft

Elragadóan fuzionál benne uborka és rózsaszirom aromája. A Fever-Tree Premium tonikja emeli ki legjobban karakterét.

Opera Dry Gin Budapest (borókabogyó és citrom) 2.090 Ft

Magyarország első kézműves gin manufaktúrájában prémium minőségű magyar kukoricaszesz, gondosan válogatott fűszerek és gyógynövények, valamint friss forrásvíz az ízek harmonikus szimfóniájaként forrtak egybe. A Fever-Tree bodzás tonikját ajánljuk hozzá.

Copperhead (narancs és kardámom) 2.490 Ft

A belga Copparhead gin öt növényre épül – boróka, kardámom, narancshéj, angyalgyökér és koriander. Tökéletes párosa a Fever-Tree Premium Tonic-nak.

…aztán válassz hozzá egy tonikot!

Mindegyik gin-tonic-unkhoz Fever Tree Premium Tonic-ot használunk, hiszen a Fever Tree-ben a növények természetes ereje rejlik, mely tökéletes szénsavassággal kiegészítve ideális mértékben hozza elő a gin ízét.

TONIC

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
Gyengéd és barátságos citrus és gyümölcs jegyek kiegyensúlyozva a kinin természetes keserűségével.

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water
A mediterrán vidék partjairól összegyűjtött virágok, gyümölcsök és gyógynövények illóolajai és a kelet-kongói “fever-fák”-ból származó kinin keverésével jött létre ez az egyedülálló, finom, virágos tonik.

Fever-Tree Elderflower (bodzás) Tonic Water
A tonik könnyű, finom karaktere egyszerűen rabul ejtő. A bodzavirág édes ízét tökéletesen kiegyensúlyozza a kinin lágy keserűsége. Ez a frissítő, virágos ital a klasszikus gin tonikból finom nyárias italt varázsol.

Fever-Tree Sicilian Lemon Tonic Water
Tiszta, szénsavas tonik szicíliai citromlével – igazi citrus-kavalkádban lesz részed, amikor kinyitod az üveget.