Az első szülinap

Category: Hírek

Minden kezdet kezdete ez a kicsi 1-es, de reméljük, hogy még legalább 99 követi. 🙂

Egy évvel ezelőtt ez az időszak hihetetlen kihívásokkal teli volt, minden napra jutott valamilyen “ínyencség”, amire persze ma már nevetve gondolunk vissza. Ezt követően, 2018. május 25-én megnyitott az I55, ami azóta rengeteg változáson, fejlődésen ment keresztül mind az ételek terén, mind működésében. Reméljük, hogy értékelitek a részünkről belefektetett energiát – igyekszünk mindent megtenni azért, hogy minden alkalommal szívesen térjetek be hozzánk.

Örülünk, hogy ezt a helyet választottuk, örülünk, hogy ilyen sokan megszerettetek minket, hogy nap mint nap láthatjuk megtelni az I55-ot.

Szeretnénk megünnepelni az első szülinapunkat és szeretnénk, ha Ti is velünk ünnepelnétek! Ajándékot ne hozzatok, inkább mi kedveskedünk nektek: május 25-én minden vendégünknek tartogatunk egy kis meglepetést. 😉

B-Day special

Emellett szerettünk volna ezen a napon valami különlegeset adni nektek, úgyhogy megalkottunk két különleges deep dish pizzát, a deep dish pizza rajongók társaságának javaslatai alapján.

Készüljetek, ezen a napon a már megszokott felhozatal mellett ezt a két b-day special-t is lehet majd választani:
1. Lasagne-s deep dish (a lasagne és a deep dish pizza keresztezéséből)
2. Mac and cheese deep dish a régóta vágyott tejfölös “alappal” és USDA marhaszeggyel

A pizzák árait is ünnepélyesre szabtuk: mindkét szülinapi deep disht 3.990 Ft-tól lehet majd megrendelni (a 2-3 személyes kerül majd ennyibe).

I55 dipping

Mivel szülinapról van szó, természetesen az italokról is gondoskodunk: koccintsatok ezen a napon Maker’s Mark-kal, így egy különleges emléktárggyal is meglephessünk! Május 25-én ugyanis az egyik kedves Partnerünk, a Maker’s Mark forgalmazója tart nálunk különleges I55 dippingelést. Mutatjuk miről van szó:

A dippingelés alkalmával bemutatásra kerül azt a folyamat, ami a Maker’s Mark védjegyének számít. Aki ezen a napon Maker’s Mark-ot rendel nálunk, annak a poharát ugyanabba a forró vörös viaszba mártjuk bele, amit a Maker’s Mark is használ, majd lepecsételjük I55-os pecséttel. Miután a viasz megszilárdul, a poharat hazavihetitek emlékbe. 🙂

Gyertek, ünnepeljünk együtt!
Asztalfoglalás: i55.hu/asztalfoglalas