Útjára indult az I55 deep dish pizza challenge!

Category: Hírek

Az első bátor vállalkozó, aki részt vett a kihívásunkon, Molnár Edina, a Flyerz Magazin főszerkesztője, akinek egy nagyon egyszerű – muhhahhahahaaa – feladattal kell megbirkóznia: 20 perc alatt kell elfogyasztania a legkisebb, 28 centi átmérőjű deep dish pizzánkat (ezt mi 2-3 személy számára ajánljuk étlapunkon).

Nézzétek meg, hogyan birkózott meg – vagy sem – Edina a feladattal, a videó végén pedig kiderül, ki a következő kihívott, akit egy héten belül várunk szeretettel az I55-ban! 😉

Az I55 Deep Dish Pizza Challenge alatt egy darab 28 centi átmérőjű deep dish pizzát kell megennie a kihívottnak 20 perc alatt. A pizza teljes tartalmának el kell fogynia, nem maradhat semmi se a tányéron, asztalon, földön. 🙂

Amikor a versenyző felkészült, és jelzi, hogy indulhat a kihívás, onnantól kezdve pereg a 20 perc. A résztvevő ezelőtt nem érhet hozzá a pizzához. Ha a kijelölt idő lejárta előtt sikerül megenni a pizzát, akkor a résztvevő sikeresen teljesítette a kihívást, amennyiben ez nem sikerül, akkor elvesztette a kihívást. A résztvevő tudomásul veszi, hogy amennyiben sikerül teljesítenie, jutalmat kap, amennyiben nem sikerül, büntetést.

A kihívást sikeresen teljesítő jutalma egy 2-3 személyes deep dish pizza, amit egy hónapon belül fogyaszthat el barátaival/családjával együtt éttermünkben, illetve a neve felkerül az I55 örök dicsőségfalára. A sikertelenül próbálkozóknak a bartender által kevert Monster Shake-et kell meginniuk, amiben többek között tabasco és zeller is van (nyugi, nem finom 😀 )

A résztvevőnek a kihívás végén fel kell szólítania egy embert, akit kihív a következő megmérettetésre, akinek 7 nap áll rendelkezésére a kihívás teljesítésére.

Borítókép: BP Magazin